Suomi tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä ja EU vuoteen 2050 mennessä. Tuemme yhteisiä ilmastotavoitteita omalla toiminnallamme – tavoitteenamme on tuottaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ydinvoimalan verran
uusiutuvaa energiaa vuoteen 2030 mennessä.

Tavoitteemme on kunnianhimoinen, mutta realistinen. Suomesta löytyy kymmeniä tuhansia kiinteistöjä, joissa ei ole hyödynnetty energiankäytön tehostamisesta syntyvää potentiaalia.

Yritykset ovat huomanneet myös energiaremontin vaikutukset brändi- ja työnantajamielikuvaansa. Yhä useampi asiakasyritys, työntekijä tai kuluttaja haluaa asioida vastuullisten ja aktiivisesti ilmastonmuutosta torjuvien yritysten kanssa.

Asiakkaanamme pääset sitoutumaan yhteiseen ilmastotavoitteeseemme ja Customer Success ajatteluun perustuva konseptimme tuo näkyvyyttä omalle onnistumisellesi. Pitkätähtäiminen vastuullisuustyö auttaa sinua kasvamaan toimijaksi, jonka kanssa eri sidosryhmät haluavat asioida.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yrityksellesi energiajärjestelmä, joka tukee omaa hiilineutraaliustavoitettasi – halusitpa sitten tavoitella täyttä hiilineutraaliutta tai ottaa askeleen sitä kohti.

Kiinteistön energiatehokkuudesta on tullut kilpailutekijä, joka lisää kohteen vetovoimaa ja nostaa omistajayrityksen brändiarvoa. Me autamme yrityksiä asettamaan ja saavuttamaan energiatavoitteita, jotka tuovat merkittävät säästöt ja nostavat heidät vastuullisuudessa oman alansa eturiviin.

Energion toimitusjohtaja
Veli-Matti Hautakoski

Konseptimme tuo vastuullisuutesi näkyviin

Tuomme ilmastotekosi näkyiin laadukkaiden sisältöjen ja mediajakelun avulla.

Jokaisesta suurhankkeesta tehdään laadukas artikkelikokonaisuus, johon haastatellaan hankkeen asiantuntijoita ja asiakkaan toivomia kontaktihenkilöitä.

12

Sisältökokonaisuudessa nostetaan esiin myös muita yrityksen vastuullisuustavoitteita, -sitoumuksia ja -saavutuksia.

Kohdekiinteistöstä, toteutetusta järjestelmästä sekä haastateltavista otetaan laadukkaat valokuvat.

34

Mediasisällöt julkaistaan Energiamediassa ja niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa. Asiakas saa laadukkaat mediasisällöt myös omaan käyttöönsä.

Tavoitteenamme on tuottaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ydinvoimalan verran uusiutuvaa energiaa vuoteen 2030 mennessä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä, niin kerromme konseptistamme lisää ja autamme sinua selvittämään oman kiinteistösi säästö- ja päästövähenemä potentiaalin.

Ota yhteyttä

Ilari Haikarainen
Energiainsinööri, di

050 412 9001

ilari.haikarainen@energion.fi

Tommi Urpilainen
Tuotepäällikkö, energiatekniikka

0400 618 725

tommi.urpilainen@energion.fi

Heikki Kurkela
Tuotantopäällikkö

040 674 6503

heikki.kurkela@energion.fi

Harri Paatiala
Operatiivinen johtaja

050 568 6108

harri.paatiala@energion.fi

Veli-Matti Hautakoski
Toimitusjohtaja

0400 995 102

veli-matti.hautakoski@energion.fi

Tilaa maksuton energiakartoitus ja selvitä oman kiinteistösi säästö- ja CO2-päästövähenemä potentiaali.