Lisää tuottoa ja kilpailukykyä

Customer Success -ajatteluun perustuva energiatuotannon modernisointikonseptimme auttaa yritystäsi tehokkaimman energiaratkaisun löytämisessä ja siitä viestimisessä. Tilaa maksuton energiakartoitus toimistotaloosi, kauppakeskukseesi, hotelliisi tai palvelukiinteistöösi.

 

Täyden palvelun kumppani

Tehostamme kiinteistösi ja liiketoimintasi energiataloutta kokonaisvaltaisella konseptilla, joka sisältää alan kattavimman energiaselvityksen, älykkään järjestelmätoteutuksen ja tulosten elinkaariseurannan.

Maksimaalinen tuotto

Kokonaisvaltainen energiaremontti parantaa merkittävästi kiinteistösijoituksesi arvoa ja tuottoa. Hanke ei vaadi isoa investointipääomaa, vaan se voidaan rahoittaa investoinnista syntyvillä säästöillä. 

Vetovoimaa vuokraukseen

Nykypäivän vuokralaiset arvostavat toimivaa kiinteistöautomatiikkaa, energiatehokkuutta ja moderneja viilennysjärjestelmiä. Älykäs energiaremontti parantaa kiinteistösi toimivuutta ja lisää vuokralaistesi viihtyvyyttä.

Lisää brändiarvoa

Hiilineutraaliuden tavoittelu ja uusiutuvan energian hyödyntäminen parantavat brändi- ja työnantajamielikuvaasi. Konseptimme auttaa sinua viestimään onnistumisestasi asiakkaillesi ja muille sidosryhmillesi.

Hyödyntämämme teknologiat

Toimisto- tai liikekiinteistön hybridiratkaisu yhdistää lämmityksen, jäähdytyksen, aurinkosähkön, ilmanvaihdon ja valaistuksen älykkääksi kokonaisuudeksi, jota ohjataan pilvessä toimivan etäpalvelun avulla.

Näin prosessi etenee:

Hanke käynnistyy maksuttomalla energiakartoituksella, jossa selvitetään kiinteistösi alustava säästöpotentiaali.

12

Jos tuotto-odotukset kohtaavat potentiaalin, kohteeseesi sekä liiketoimintaasi tehdään tarkempi energia-analyysi.

Jos analyysi vahvistaa potentiaalin, käynnistetään hankkeen toteutus. Näin varmistamme, että teemme vain 100-prosenttisesti kannattavia hankkeita.

34

Elinkaaripalvelumme takaa, että et jää ratkaisun kanssa yksin sopimuskauden aikana etkä sen jälkeen.

Nostamme sisältöpalvelumme avulla onnistumisesi esiin eri medioissa. Saat laadukkaat sisällöt myös omaan käyttöösi.

5


Kiinteistön energiatehokkuudesta on tullut kilpailutekijä, joka lisää kohteen vetovoimaa ja nostaa omistajayrityksen brändiarvoa. Me autamme yrityksiä asettamaan ja saavuttamaan energiatavoitteita, jotka tuovat merkittävät säästöt ja nostavat heidät vastuullisuudessa oman alansa eturiviin.

Energion toimitusjohtaja
Veli-Matti Hautakoski

 

Tutustu asiakkaidemme ratkaisuihin

Konseptimme tuo vastuullisuutesi näkyviin

Tuomme ilmastotekosi näkyiin laadukkaiden sisältöjen ja mediajakelun avulla.

Jokaisesta suurhankkeesta tehdään laadukas artikkelikokonaisuus, johon haastatellaan hankkeen asiantuntijoita ja asiakkaan toivomia kontaktihenkilöitä.

12

Sisältökokonaisuudessa nostetaan esiin myös muita yrityksen vastuullisuustavoitteita, -sitoumuksia ja -saavutuksia.

Kohdekiinteistöstä, toteutetusta järjestelmästä sekä haastateltavista otetaan laadukkaat valokuvat.

34

Mediasisällöt julkaistaan Energiamediassa ja niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa. Asiakas saa laadukkaat mediasisällöt myös omaan käyttöönsä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä, niin kerromme konseptistamme lisää ja autamme sinua selvittämään oman kiinteistösi säästö- ja päästövähenemä potentiaalin.

Ota yhteyttä

Ilari Vuores
Energiainsinööri, di

050 412 9001

ilari.vuores@energion.fi

Kosti Niemelä
ENERGIASUUNNITTELIJA

050 441 9121

kosti.niemela@energion.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö: