Maksimaalista säästöä

Kokonaisvaltaisella, Customer Success -ajatteluun pohjautuvalla konseptillamme toteutettu energiaremontti maksimoi kiinteistösi ja prosessiesi energiatehokkuuden. Teollisuuskohteissa päästään merkittävään tuottoon yleensä heti ensimmäisestä vuodesta lähtien.

 

Kaikki yhdestä osoitteesta

Tehostamme kohteesi ja prosessiesi energiataloutta kokonaisvaltaisella konseptilla, joka sisältää alan kattavimman energiaselvityksen, älykkään järjestelmätoteutuksen ja tulosten elinkaariseurannan.

Maksimaalinen tuotto

Kokonaisvaltaisella energiaremontilla voidaan leikata teollisuus- tai logistiikkakiinteistön kulutuksesta jopa 70–90%. Investointi on kassavirtapositiivinen yleensä ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Lisää kilpailukykyä

Järjestelmien elinkaarien pidentyminen ja prosessivarmuuden kasvu lisäävät työsi tuottavuutta ja parantavat kilpailukykyäsi. Investointi lisää myös henkilöstösi työturvallisuutta ja hyvinvointia.

Arvoa vastuullisuudesta

Tuomme sisältöpalvelumme avulla ilmastotekosi myös sidosryhmiesi tietoisuuteen ja lisäämme yrityksesi brändiarvoa. Voit tavoitella kanssamme täyttä hiilineutraaliutta tai ottaa askeleita sitä kohti.

Hyödyntämämme teknologiat

Teollisuuskiinteistön hybridiratkaisu yhdistää lämmityksen, jäähdytyksen, aurinkosähkön, ilmanvaihdon ja valaistuksen älykkääksi kokonaisuudeksi, jota ohjataan pilvessä toimivan etäpalvelun avulla.

Näin prosessi etenee:

Hanke käynnistyy maksuttomalla energiakartoituksella, jossa selvitetään kiinteistösi alustava säästöpotentiaali.

12

Jos tuotto-odotukset kohtaavat potentiaalin, kohteeseesi sekä liiketoimintaasi tehdään tarkempi energia-analyysi.

Jos analyysi vahvistaa potentiaalin, käynnistetään hankkeen toteutus. Näin varmistamme, että teemme vain 100-prosenttisesti kannattavia hankkeita.

34

Elinkaaripalvelumme takaa, että et jää ratkaisun kanssa yksin sopimuskauden aikana etkä sen jälkeen.

Nostamme sisältöpalvelumme avulla onnistumisesi esiin eri medioissa. Saat laadukkaat sisällöt myös omaan käyttöösi.

5


Kiinteistön energiatehokkuudesta on tullut kilpailutekijä, joka lisää kohteen vetovoimaa ja nostaa omistajayrityksen brändiarvoa. Me autamme yrityksiä asettamaan ja saavuttamaan energiatavoitteita, jotka tuovat merkittävät säästöt ja nostavat heidät vastuullisuudessa oman alansa eturiviin.

Energion toimitusjohtaja
Veli-Matti Hautakoski

 

Tutustu asiakkaidemme ratkaisuihin

Konseptimme tuo vastuullisuutesi näkyviin

Tuomme ilmastotekosi näkyiin laadukkaiden sisältöjen ja mediajakelun avulla.

Jokaisesta suurhankkeesta tehdään laadukas artikkelikokonaisuus, johon haastatellaan hankkeen asiantuntijoita ja asiakkaan toivomia kontaktihenkilöitä.

12

Sisältökokonaisuudessa nostetaan esiin myös muita yrityksen vastuullisuustavoitteita, -sitoumuksia ja -saavutuksia.

Kohdekiinteistöstä, toteutetusta järjestelmästä sekä haastateltavista otetaan laadukkaat valokuvat.

34

Mediasisällöt julkaistaan Energiamediassa ja niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa. Asiakas saa laadukkaat mediasisällöt myös omaan käyttöönsä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä, niin kerromme konseptistamme lisää ja autamme sinua selvittämään oman kiinteistösi säästö- ja päästövähenemä potentiaalin.

Ota yhteyttä

Ilari Vuores
Energiainsinööri, di

050 412 9001

ilari.vuores@energion.fi

Kosti Niemelä
ENERGIASUUNNITTELIJA

050 441 9121

kosti.niemela@energion.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö: