Energiatehokkuutta ja työhyvinvointia

Kokonaisvaltainen konseptimme auttaa kuntasektorin asiakasyrityksiä, seurakuntia, päiväkoteja ja sairaaloita saavuttamaan kuntakohtaiset ympäristötavoitteet. Moderni energiaremontti lisää merkittävästi myös kohteiden kustannustehokkuutta ja toimivuutta.

 

Täyden palvelun kumppani

Tehostamme kohteesi ja toimintasi energiataloutta kokonaisvaltaisella konseptilla, joka sisältää alan kattavimman energiaselvityksen, älykkään järjestelmätoteutuksen ja tulosten jatkuvan elinkaariseurannan.

Maksimaaliset säästöt

Asiakkaamme ovat säästäneet tekemiemme energiaremonttien ansiosta yli 40 miljoonaa euroa. Hankkeesi ei vaadi isoa investointia, vaan se voidaan rahoittaa investoinnista syntyvillä säästöillä. 

Toimivat työsolosuhteet

Älykäs energiaremontti tarkoittaa myös toimivampaa kiinteistöautomatiikkaa ja moderneja viilennysjärjestelmiä. Parannat hankkeella kohteesi toimivuutta ja lisäät työntekijöidesi hyvinvointia.

Arvoa vastuullisuudesta

Energiaremontti on iso ilmastoteko. Konseptiimme kuuluva sisältöpalvelu tuo vastuullisuutesi myös sidosryhmisesi tietoisuuteen. Parannat yhteistyöllä omaa vetovoimaasi ja brändiarvoasi.

Hyödyntämämme teknologiat

Julkisiin tiloihin räätälöitävä hybridiratkaisu yhdistää lämmityksen, jäähdytyksen, aurinkosähkön, ilmanvaihdon ja valaistuksen älykkääksi kokonaisuudeksi, jota ohjataan pilvessä toimivan etäpalvelun avulla. 

Näin prosessi etenee:

Hanke käynnistyy maksuttomalla energiakartoituksella, jossa selvitetään kiinteistösi alustava säästöpotentiaali.

12

Jos tuotto-odotukset kohtaavat potentiaalin, kohteeseesi sekä liiketoimintaasi tehdään tarkempi energia-analyysi.

Jos analyysi vahvistaa potentiaalin, käynnistetään hankkeen toteutus. Näin varmistamme, että teemme vain 100-prosenttisesti kannattavia hankkeita.

34

Elinkaaripalvelumme takaa, että et jää ratkaisun kanssa yksin sopimuskauden aikana etkä sen jälkeen.

Nostamme sisältöpalvelumme avulla onnistumisesi esiin eri medioissa. Saat laadukkaat sisällöt myös omaan käyttöösi.

5


Kiinteistön energiatehokkuudesta on tullut kilpailutekijä, joka lisää kohteen vetovoimaa ja nostaa omistajayrityksen brändiarvoa. Me autamme yrityksiä asettamaan ja saavuttamaan energiatavoitteita, jotka tuovat merkittävät säästöt ja nostavat heidät vastuullisuudessa oman alansa eturiviin.

Energion toimitusjohtaja
Veli-Matti Hautakoski

 

Tutustu asiakkaidemme ratkaisuihin

Konseptimme tuo vastuullisuutesi näkyviin

Tuomme ilmastotekosi näkyiin laadukkaiden sisältöjen ja mediajakelun avulla.

Jokaisesta suurhankkeesta tehdään laadukas artikkelikokonaisuus, johon haastatellaan hankkeen asiantuntijoita ja asiakkaan toivomia kontaktihenkilöitä.

12

Sisältökokonaisuudessa nostetaan esiin myös muita yrityksen vastuullisuustavoitteita, -sitoumuksia ja -saavutuksia.

Kohdekiinteistöstä, toteutetusta järjestelmästä sekä haastateltavista otetaan laadukkaat valokuvat.

34

Mediasisällöt julkaistaan Energiamediassa ja niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa. Asiakas saa laadukkaat mediasisällöt myös omaan käyttöönsä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä, niin kerromme konseptistamme lisää ja autamme sinua selvittämään oman kiinteistösi säästö- ja päästövähenemä potentiaalin.

Ota yhteyttä

Ilari Vuores
Energiainsinööri, di

050 412 9001

ilari.vuores@energion.fi

Kosti Niemelä
ENERGIASUUNNITTELIJA

050 441 9121

kosti.niemela@energion.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö: