Näin yrityksesi hyötyy

Alhainen pääomasitoutuminen

Konseptillamme toteutettu energiaremontti ei vaadi yritykseltäsi suurta pääomaa. Noin 70 %:lla asiakkaistamme investointi on alusta asti kassavirtapositiivinen.

Maksimaaliset säästöt

Asiakkaamme ovat säästäneet energiaremonttien ansiosta yli 170 miljoonaa euroa. Lisäät energiaremontilla yrityksesi kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Toimivampi työympäristö

Kokonaisvaltainen ja älykäs energiaremontti parantaa kiinteistösi käyttömukavuutta ja lisää henkilöstösi hyvinvointia ja työtehokkuutta.

Kaikki samalta luukulta

Hoidamme energiaremonttisi alusta loppuun ja pidämme järjestelmäsi ajan tasalla. Voit keskittyä kumppaninamme omaan liiketoimintaasi.

Pienempi hiilijalanjälki

Kiinteistön energiaremontti on merkittävin tapa, jolla yrityksesi voi vähentää ilmastokuormitusta. Samalla kasvatat kiinteistösi arvoa ja pidennät sen elinkaarta.

Näkyvää brändiarvoa

Konseptiimme kuuluva sisältöpalvelu tuo ilmastotekosi myös sidosryhmisesi tietoisuuteen. Parannat yhteistyöllä omaa vetovoimaasi ja brändiarvoasi.

Hyödyntämämme teknologiat

Toimintamme tuloksellisuus perustuu alan kokonaisvaltaisimpaan energiaosaamiseen. Räätälöimme kohteeseesi juuri sinun kiinteistökantaasi ja liiketoimintaasi palvelevan hybridiratkaisun.

Konseptimme tuo vastuullisuutesi näkyviin

Tuomme ilmastotekosi näkyiin laadukkaiden sisältöjen ja mediajakelun avulla.

Jokaisesta hankkeesta tehdään laadukas mediasisältö, johon haastatellaan hankkeen asiantuntijoita ja asiakkaan toivomia henkilöitä yrityksestä.

12

Mediasisällöissä nostetaan esiin myös muita yrityksen vastuullisuustavoitteita, -sitoumuksia ja -saavutuksia.

Kohdekiinteistöstä, toteutetusta järjestelmästä sekä haastateltavista otetaan laadukkaat valokuvat.

34

Kohteessa toteutetaan ammattitason videokuvaus, jossa haastatellaan asiakasta ja esitellään energiaremontin tuomia hyötyjä.  

Sisällöt julkaistaan Energiamediassa ja niitä jaetaan sosiaalisessa mediassa. Asiakas saa laadukkaat mediasisällöt myös omaan käyttöönsä.

5


Tutustu asiakkaidemme ratkaisuihin

Kiinteistön energiatehokkuudesta on tullut kilpailutekijä, joka lisää kohteen vetovoimaa ja nostaa omistajayrityksen brändiarvoa. Me autamme yrityksiä asettamaan ja saavuttamaan energiatavoitteita, jotka tuovat merkittävät säästöt ja nostavat heidät vastuullisuudessa oman alansa eturiviin.

Energion toimitusjohtaja
Veli-Matti Hautakoski

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä, niin kerromme konseptistamme lisää ja autamme sinua selvittämään oman kiinteistösi säästö- ja päästövähenemä potentiaalin.

Ota yhteyttä

Ilari Vuores
Energiainsinööri, di

050 412 9001

ilari.vuores@energion.fi

Kosti Niemelä
ENERGIASUUNNITTELIJA

050 441 9121

kosti.niemela@energion.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö